Despre noi

De la familie la familie!

Viața în CLASS PARK

“Viața în Class Park Residence este formată din poveștile familiilor fericite care locuiesc aici în cel mai mare cartier rezidențial nou din Târgoviște, iar povestea complexului durează deja de peste 12 ani. A fost proiectat și gândit din suflet pentru suflet, gândindu-ne cum noi, ca familie sau poate ca investiție, avem nevoie să trăim o viață frumoasă, fericită și împlinită.

Am realizat extraordinar de mult fiindcă ne-am pus în locul oamenilor și ne-am dat seama cât de plăcut este să faci parte dintr-o comunitate unită prin valori comune, care să te ajute să te integrezi ca nou vecin, iar asta prin intermediul evenimentelor anuale dedicate locatarilor de 1 Iunie, Ziua recoltei, Crăciun etc. și cum o locuință trebuie să fie practică și modernă. De aceea, important a fost să oferim aici totul pentru o viață unde să te dezvolți fericit și să le oferi celor dragi șansa unică de a avea ce este mai bun. Am plecat de la ideea că acestă comunitate trebuie să se bucure de beneficii excelente și unice, importante fiind calitatea și garanția, liniștea, siguranța, relaxarea în parcuri și verdeața, timpul de calitate cu familia, sportul, o locuință luminoasă și eco-friendly.

Aici primești mai mult decât un apartament. Te poți bucura de toate parcurile, zonele verzi pentru fitness,  precum și de o comunitate unită. Știm că vă doriți mai mult decât un apartament, vreți să primiți fericire, o viață nouă, zâmbetele celor dragi și siguranța unui viitor mai bun. Noi suntem aici datorită vouă, dragii noștri, pentru că voi Zâmbiți mai mult Acasă!”

Echipa Class Park

Echipă fericită,
clienți fericiți

Conform vorbei “Echipă fericită, clienți fericiți”, am evoluat și dezvoltat încontinuu și suntem mulțumiți de materializarea eforturilor noastre și am primit de două ori certificări care atestă că suntem o echipă fericită, democratică și liberă. Știm că trebuie sa învățăm din greșeli și să ne îmbunătățim încontinuu, iar în urma interacțiunilor avute cu clienții am devenit mai buni. Ne place lucrul bine făcut și ne conducem după valori precum pasiunea, integritatea, responsabilitatea, spiritul de echipă și disciplina pentru a servi nevoile clienților.

Suntem plini de energie pentru a scrie o poveste de neuitat pentru clienții noștrii. Din echipa noastră de executie fac parte peste 5 ingineri în construcții, oameni cu peste zeci de ani de experiență. Ne implicăm 100% în fiecare interacțiune pe care o avem cu cei care ne trec pragul. Suntem siguri că ne vom ridica la nivelul așteptărilor tale și totodată nerăbdători sa te cunoaștem.

Cel mai mare complex rezidențial
nou din Târgoviște

Bucură-te de o viață mai bună

Cartierul rezidențial CLASS PARK TÂRGOVIȘTE oferă o gamă largă de apartamente noi tip studio și cu 2-3 camere. Fericirea și zâmbetul oamenilor ne motivează să continuăm să creștem această comunitate numeroasă de peste 450 de familii în prezent. Cartierul Class Park cuprinde 2 faze: Faza Madrid compusa din 15 blocuri și Faza Roma compusă din 8 blocuri, dezvoltat pe 4 ha de teren în zona de Nord a Targoviștei. Siguranța și securitatea unui complex vine la pachet și cu o locație aproape de centru, langă zone comerciale și instituții educaționale. Noua fază Roma respectă noile norme nZibo și pune pe prim plan eficiența energetica și calitatea. Doar aici vei găsi cele mai bune beneficii și avantaje unice pentru familia ta sau investiții adaptat nevoilor tale de finanțare. 

gustă Rețeta fericirii in class park

Familie iubitoare

Sport în aer liber

Casa mult visată

Beneficiile Class park

Cele mai bune beneficii pentru tine și cei dragi

Facem eforturi constante pentru ca tu să ai un trai liniștit, relaxat, confortabil și ridicat la standardele Europene. Seriozitatea și grija față de clienți ne recomandă, iar cifrele vorbesc de la sine.

1. Garantarea 100% a rezervării înseamnă că iți returnăm integral avansul achitat, în cazul în care banca nu îți acordă creditul sau intervine ceva important în viața ta.

2. Ai suport din partea noastră pentru a găsi cele mai bune soluții de finanțare și a alege un apartament în Târgoviște care ți se potrivește.

3. În interiorul comunității poți face schimb de experiență sau pur simplu îți poți petrece timpul liber alături de niște oameni minunați.

4. Construcția apartamentelor din Class Park se face exclusiv la cele mai înalte standarde și norme europene, cu rezistență seismică ridicată și certificat energetic de Clasa A.

5. Garanția de 2 ani asigură calitatea finisajelor folosite pentru apartamentul tău.

SATISFACȚIE ÎNALTĂ

14 BLOCURI COMPLET LOCUITE

LOCAȚIE EXCELENTĂ
PENTRU FAMILII

ELEGANȚĂ, CONFORT SI PROFESIONALISM

COMUNITATE ȘI EVENIMENTE SOCIALIZARE

BICICLETE, FITNESS ȘI JOGGING

Evenimente socializare unice pentru comunitate in continua crestere!

Unim comunitatea cu evenimente de socializare pentru ca peste 450 de familii din Class Park Targoviste sa aiba o viata de povestit si sa se bucure de integrarea in comunitate, iata cateva din evenimente: Tabara de copii Thomas Edison, Ziuza Recoltei, Gradina Class Park, Craciun,  Ziua copilului. Aici vei petrece clipele plăcute ale vieții departe de zgomot și agitație, unde confortul tău și al familiei sunt pe primul plan. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când planifici să ai căminul tău: confortul, calitatea, spațiile de relaxare, comunitatea, locatia și siguranța. Ne bucurăm că toate acestea sunt oferite de Ansamblul Rezidențial Class Park, care crește de la an la an cu familii fericite.

Clădim pentru tine cel mai mare ansamblu rezidential din Targoviste!

Cu o echipa experimentata construim 2 Faze de dezvoltare cu peste 820 de locuinte noi, ce se vor bucura de facilitati unice si o comunitate unita de evenimente si oameni frumosi. Pentru că de multe ori e bine să fii activ, noi am învățat să ascultăm dorințele oamenilor cu care am dezvoltat parteneriate durabile în timp și să trecem rapid la acțiune, fapt ce s-a materializat rapid în construcțiile noastre, de care suntem extrem de mândri. Ne bucurăm ca îți putem oferi un apartament în Târgoviște care sa aducă fericire în familia ta.

Întreabă-ne aici

Completează formularul, durează max. 60sec
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Avantajele Class Park

Un proiect sustenabil

Altături de tine tot timpul pentru a găsi cea mai bună soluție

Știm că decizia de a-ți lua propria casă este una foarte importantă, poate pe viață. De aceea, suntem deschiși și pregătiți să îți dăm cele mai bune sfaturi.

Și mai știm că este nevoie de mai multe întâlniri pentru a face o achiziție, iar răbdarea noastră nu are limite atunci când vine vorba de casa de care te vei bucura toată viața. Suntem aici să răspundem întrebărilor tale și vrem să fii sigur că iei o decizie informată pentru viața și viitorul tău.

Peste 30% spații verzi și
4 parcuri în complex

Aici nu cumperi un apartament, aici ai un complex generos cu 4 parcuri: Relaxarea cu fantana, Copii, Fitness, Amfitetru Evenimente si Biblioteca in aer liber.

Contăm atât de mult pe natură să ne furnizeze aerul curat, liniștea și relaxarea de care avem nevoie pentru o viață sănătoasă, încât ne-am făcut un obicei din a o îngriji. Spațiile verzi din interiorul ansamblului rezidențial Class Park sunt tot timpul curate și îngrijite. Senzația de prospețime este omniprezentă, iar faptul că natura și urbanul pot conviețui transformă ansamblul nostru într-o locație excelentă.

Apartamente noi în Târgoviște cu garanția calității

Poți dormi liniștit noaptea, deoarece te afli în locul cel mai sigur. Iar asta, pentru că toate blocurile sunt proiectate la standarde înalte, pentru a rezista în caz de seism. Am început săpăturile și am pus prima cărămidă în momentul în care am fost siguri că am ales cele mai bune materiale de construcții. O echipă puternică de arhitecți, proiectanți, peste 5 ingineri de execuție – toți cu experiență vastă în domeniu, fac ca visele să devină realitate. Clădirile au o bază solidă, fiind făcute să dureze în timp, pentru că cel mai important la o casă, pe lângă confortul și siguranța oferite, este viitorul. Garanția siguranței construcției este baza pentru o viață liniștită.

Siguranța și securitatea ta și a familiei tale înainte de toate

Accesul în Complexul rezidențial Class Park este securizat printr-un post de pază. Pentru siguranța familiei tale și a întregii comunități am instalat sisteme de supraveghere video moderne care funcționează permanent, pentru a te ști în siguranță și pentru a-ți oferi întregul confort pe care îl meriți. Locurile de joacă sunt poziționate în mijlocul complexului, așa că cei mici pot fi supravegheați direct de pe balconul casei tale.

Parcare pentru mașina personala

Fiecare apartament are locul său de parcare, iar în ansamblul rezidențial Class Park există o parcare dedicată special vizitatorilor. Prietenii și rudele apropiate te vor putea vizita oricând, fără sa aibă grija autoturismului.

Ești liniștit când ai propriul loc de parcare și ai siguranța că nu va trebui să cauți zilnic unul liber. Știm cât de important este acest lucru și faptul de a ști că mașina este în siguranță, iar de acest aspect se vor ocupa camerele video montate în tot complexul rezidențial.

Cel mai mare complex de locuințe noi din Targoviște

Complexul Class Park cuprinde cele mai noi locuințe din Targoviște, o comuniate în care vor locui peste 450 de familii.
Suntem la curent cu tot ce este legat de domeniul construcțiilor și ținem pasul cu marii dezvoltatori imobiliari ai Europei. Promovăm un stil de viață adaptat la obiceiurile omului modern și suntem motivați să îți facem viața mai ușoară alături de cei dragi și să te ajutăm să îți scrii povestea în Class Park. Ne adaptăm constant cerințelor venite din partea clienților pentru ca aceștia să simtă că vocea lor este auzită și astfel construim viitorul împreună.

Class Park

Avantajele unui
apartament nou!

✓ Centrală de bloc, conform noilor norme nZEB;

✓ Apometre și gigacalorimetre pentru fiecare apartament;

✓ Ușă intrare de structură metalică, cu izolație termică și fonică;

✓ Balcon cu sistem de balustrade din zidărie, profil metalic tratat anticoroziv;

✓ 2 lift-uri de 4-6 persoane fiecare, marca Schindler;

✓ Instalație de interfon și control acces;

✓ Sistem de iluminat în bloc cu senzori de mișcare alimentare prin panouri electrice;

✓ Rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, cărucioare copii.

* Structura clădirii este din beton armat 30 și 25 cm, astfel îi oferă o rezistență ridicată la cutremur. Soluția tehnicș este compusș din radier general cu structurș în cadre, ceea ce oferă flexibilitate.
* Clasa A energetică, izolația exterioară este realizată din caramidă Soceram Durotherm, clasa superioară de izolație fonică și termică prin termosistemul de calitate Baumit și polistiren expandat de 10 cm.
* Izolarea apartamentelor este superioară prin folosirea cărămizilor de 25 cm la interior, între apartament și casa scării, cu un adaos de vată minerală de 5 cm.
* Pentru a caștiga spațiu, compartimentarea interioara se realizează prin folosirea pereților din gips carton Rigips/Knauf cu agrement tehnic pe sistem.
* Tâmplărie cu profil Aluplast 5 camere, nuanța albă, armatură 2.0 mm, feronerie GU, geam tripan low-e, Saint Gobain (agrement și garanție).
* Incălzire prin pardoseală cu sistem Rehau, de calitate, astfel oferă mai mult spațiu în apartament, consum minim și eficient, căldură uniforma
* Placare cu granit pe casa scării și gresie de calitate superioară în interiorul apartamentului
* Hidroizolația terasei este realizată de montatori autorizați: PROCAS
Deoarece vrem să te bucuri de cât mai multe avantaje la achiziționarea unui apartament nou în complexul nostru, am executat cu grijă fiecare fază a lucrărilor. Mulțumită circuitelor sanitare și electrice, ce dispun de țevi și cabluri din materiale durabile, consumul este eficientizat, iar astfel și factura ta la întreținere este mai mică. Finețea stă în detalii, iar noi am fost foarte atenți la ele.

Îți oferim suport complet pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de cumpărare. Pentru că ne dorim ca visul tău să se îndeplinească cât mai repede, ți-am pus la dispoziție mai multe variante de finanțare.

Prin intermediul acestora, poți achiziționa orice locuință aflată în oferta noastră. Iar dacă nu te poți hotărî în privința finanțării care s-ar plia cel mai bine pe bugetul tău, poți oricând să ceri ajutor din partea agenților Class Park.

finanțare

O achiziție care contează

Ai posibilitatea de a opta, desigur, pentru plata integrală, pentru dezvoltarea unui program de rate la dezvoltator, sau poți face un contract bancar care să te ajute să ajungi la apartamentul pe care ți-l dorești. Tot ce trebuie să faci este să stabilești o întâlnire cu noi, iar mai departe procesul de achiziție va curge atât de lin încât nici nu-ți vei da seama când te-ai mutat în noua ta casă.

Hai sa ne cunoaștem!

Mulțumim!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.