Aparatele de fitness exterior ofera posibilitate de miscare si de relaxare in fiecare zi, dupa o zi incarcata de stres sau ore petrecute stand in fata calculatorului.

Aceste aparate sunt gandite in primul rand pentru adulti si sunt menite sa ofere posibilitati de miscare pe care nu le practicam zi de zi. Avantajele investitiilor in asemenea instrumente care ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos sunt recunoscute tot mai des si de catre reprezentantii administratiilor locale, de catre hoteluri, zone de agrement sau cartiere rezidentiale.

In spiritul acesta si Class Park se aliniaza acestor deziderate, dorind sa ofere comunitatii noastre un avantaj. Mens sana in corpore sano, spune un proverb latin si noul parc din fata blocului M8 confirma aceste cuvinte. Un cadru verde, curat si primitor ii asteapta pe cei doritori sa contribuie prin miscare la sanatatea personala.

 

Ideea de fitness in parc se bucura de un foarte mare succes in toata lumea. Corpul reactioneaza diferit atunci cand miscarea este facuta intr-un mediu verde, natural. Cateva minute de miscare in aer liber stimuleaza functiile creierului si mentine organismul sanatos prin imbunatatirea circulatiei sangelui si oxigenarea muschilor.