E posibil sa simti fluturasi in stomac atunci cand iti gasesti locuinta pe care ti-ai dorit-o, dar nu mereu este asa. Noi credem ca este mai simplu de atat, in functie de criteriile pe care le-ai ales atunci cand ai inceput sa iti cauti caminul mult visat.

 

Mai jos sunt cateva din conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca viitoarea ta casa, ca sa iti dai seama ca ai gasit exact ce ti-ai propus.

  1. Apartamentul este in zona pe care ti-o doreai.

Multe persoane ajung sa cumpere un apartament intr-o zona in care nu si-au dorit sa locuiasca, si asta din diferite motive. Totusi, daca apartamentul care iti place e intr-un cartier care iti place, atunci acesta poate fi un semn ca ai gasit locuinta potrivita!

  1. Flexibilitate la semnarea contractului.

Cand simti ca esti presat de catre dezvoltator sa semnezi contractul cat mai repede, s-ar putea sa achizitionezi ceva ce nu iti place neaparat. Pe de alta parte, cand lucrurile se intampla natural, fara presiune, acesta este un semn bun!

  1. Ai la indemana toate facilitatile dorite.

Poate vrei sa locuiești langa mijloace de transport public, sa ai o cafenea aproape sau parcare proprie. Daca apartamentul are majoritatea facilitatilor pe care le voiai in apropiere, s-ar putea sa fie locuința pe care ti-o doreai. Nu toate apartamentele pot avea toate avantajele pe care le doresti in apropiere, asa ca fa o lista cu cele pe care le consideri prioritare. Daca le gasesti pe toate, atunci ai dat de aur!

  1. Calitatea lucrarilor este importanta

Chiar si apartamentele noi pot avea probleme. Si asta se poate verifica incepand de la seriozitatea dezvoltatorului pana la efectuarea lucrarilor de constructie.  Daca apartamentul se prezinta in conditii excelente si are toate elementele in paramentri standard sau peste, atunci e semn bun. Verifica finisajele si instalatiile si daca totul este functional, nu mai sta pe ganduri, ai gasit caminul mult visat.