Sarbatorile din sezonul rece nu ar fi complete daca nu ne-am infrumuseta locuinta cu cateva decoratiuni de iarna, multe dintre ele extrem de simplu de pus in practica, indiferent de cat de mare sau de mic este spatiul pe care il ai la dispozitie.

 

Totodata, sezonul rece ne ofera posibilitatea de a ne transforma casa, dupa bunul plac, intr-un loc intim si confortabil, iar iarna este o sursa de inspiratie si un bun prilej pentru a pune accentul pe decoratiunile festive.

Daca nu stii cum sa iti impodobesti casa in apropierea Sarbatorilor, nu iti face griji! Mai jos ai un mic video de realizare al unei decoratiuni de iarna, pe care sa il pui in aplicare. Poti fi sigur ca asfel de decoratiuni de iarna vor atrage privirile musafirilor, iar cele mai multe dintre ele pot fi realizate acasa, din materiale pe care le ai deja, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti prea mult pentru a le cumpara.

Ce-ai zice ca in acest sezon sa poti face un pom de Craciun in miniatura? Suna inedit, nu-i asa? Poti realiza foarte usor cateva decoratiuni de iarna pentru intreaga casa, iar pentru asta ai nevoie doar de cateva conuri de brad pe care poate le-ai adunat intr-o excursie la munte. Le poti da o nuanta verzuie, aurie sau argintie, cu ajutorul unui spray colorat. La fel, poti alege sa impodobesti mini-pomii de Craciun cu cate o steluta in varf ori cu margele colorate pe fiecare ramura.