p16

Suntem fericiti va prezentam vilele ce vor urma sa fie construite in Class Park Residence ce vor oferi familiior un plus de confort

Combinat cu facilitatile unui ansamblu rezidential. Conceptul este unicat in Targoviste deoarece numai aici vei putea sa stai in vila, sa ai curtea ta si totusi sa te bucuri de o curte si mai mare cu parcuri, locuri de joaca copii si paza.

 

Anul 2016 aduce in Class Park proiectul Vile personalizate. Vom oferi doritorilor posibilitatea, ca alaturi de echipa noastra de designeri, arhitecti, proiectanti si ingineri, sa isi deseneze si construiasca casa visurilor.

Asa cum deja stiti, prioritatea noastra este sa oferim locuinte la calitate superioara adaptate la nevoile de confort ale fiecarui client.

Va prezentam mai jos proiectul primei vile Class Park ce urmeaza sa prinda contur in anul 2016.

Am pregatit o casa luminoasa, primitoare, plina de energie. Viata noastra e pe zi ce trece mai agitata si plina de provocari asa ca pentru relaxare am ales abordarea unui stil minimalist, aducand in camere mobilier cu taieturi simple si culori neutre care au fost puse in valoare de elementele decorative viu colorate. Accentul de culoare abordat in aceasta vila a fost violetul. De asemenea, s-au folosit plante si accente de verde pentru energizarea incaperilor.

Cele doua dormitoare se bucura de lumina din belsug, ceea ce ofera un plus de energie si confort locuintei.

Va asteptam sa ne spuneti ce va doriti si alaturi de specialisti vom gasi solutia potrivita pentru fiecare dintre dumneavoastra!