Atunci cand ne cumparam o locuinta ne gandim la toate posibilitatile de design, alegem apartamentul in functie de pret, etaj, luminozitate, posibilitatile de a ne juca intr-un mod cat mai creative cu spatiul avut la dispozitie…

Dar unul dintre elementele cu adevarat importante atunci cand ne alegem locuinta este… costul facturilor in lunile de iarna.

Ansamblul Rezidential Class Park este unul dintre locurile unde asa cum este afara este si in interior. Apartamentele sunt calde, luminoase, atat de spatioase cat trebuie sa fie aapartamentele pentru tineri si ECONOMICE!

Clasa energetica A inseamna ECONOMIE la facturi. Este de fapt ceea ce ne intereseaza pe toti atunci cand vine frigul. Apartamentele noi, compacte, bine izolate termic atat de exteriorcat si pe interior, centralele termice de inalta calitate, instalatiile electrice, de gaze, si termice de noua generatie, toate acestea ajuta la facturi mici in anotimpul friguros. Tot ce trebuie sa faca locatarii este sa isi furnizeze atata caldura cat este nevoie, nu mai mult.