Aer curat, verdeata, confort, primavara si multa voie buna. An de an, in comunitatea Class Park se planteaza flori, copaci si se extind spatiile verzi. Este deja o traditie ca in preajma zilei internationale a pamantului sa se organizeze Gradina verde Class Park. De fapt este si un eveniment de primire a noilor locatari de catre comunitate prin faptul ca acestia vin la noi locatari si ii ajuta la plantat si stau de vorba.

 

De la an la an comunitatea a crescut, locatarii se cunosc deja foarte bine si au legat prietenii, iar ca si dezvoltatori ai Class Park avem grija ca spatiile comune sa arate din ce in ce mai bine. Anul acesta evenimentul a fost cu totul si cu totul special. Aflat deja la a treia editie si cu o comunitate ce numara peste 200 de locatari, petrecerea primaverii din Class Park i-a adunat vineri, pe 4 aprilie, pe cei mai vrednici dintre acestia si alaturi de dezvoltatori si gradinarul complexului s-au plantat peste 80 de pomi fructiferi si arbusti decorativi.

 

Cei mici au fost fascinati de cele peste 200 de flori colorate care au fost sadite alaturi de parinti in curtea fiecarui bloc.

Exista o vorba din batrani care spune ca ne indeplinim datoriile fata de natura dupa ce am intemeiat o familie, am facut un copil si am sadit un pom.

Pornind de la aceasta idee comunitatea Class Park isi propune ca in fiecare an sa aduca pe langa constructia de noi locuinte, familii tinere, cu copii frumosi alaturi de care sa planteze an de an flori si copaci.

Este un tel ambitios care presupune nu doar un buget generos ci si implicarea unei echipe de marketing foarte bine inchegate. Gradina verde Class Park este un eveniment care creste de la an la an. Daca in primul an comunitatea era formata din doar 86 de locatari si evenimentul a constat in plantarea de copaci in mare parte de catre echipa Class Park, anul acesta, la cea de a treia editie, mai bine de 50 de locatari dornici sa lege prietenii si mai ales sa faca ceva pentru comunitatea din care fac parte au iesit la plantat.

Evenimentul a avut loc, pentru prima data in 3 ani, intr-o dupa-amiaza de vineri.

Locatarii au adus prajituri facute in casa, si-au imbracat tinutele lejere de gradinarit si s-au bucurat impreuna cu dezvoltatorul complexului de 4 ore de miscare in aer liber. Class Park nu inseamna doar apartamente noi. Class Park inseamna confort, comunitate unita, inseamna acasa pentru toti cei care isi doresc sa imbine placerea unui camin confortabil intr-un spatiu placut unde te poti bucura de aer curat si sanatate.