Joggingjoggingul este o activitate fizica recomandata pentru mentinerea unei stari optime de sanatate, deoarece sustine activitatea cardiovasculara si tonifica musculatura. Joggingul regulat este indicat pentru imbunatatirea conditiei fizice si ofera si alte beneficii pentru sanatate, inclusiv beneficii mentale, cum sunt relaxarea si reducerea anxietatii. Cel mai important aspect pentru unele persoane privind aceasta activitate, este ca joggingul este de ajutor pentru eliminarea kilogramelor in plus si este o modalitate perfecta de a avea o silueta de invidiat. Alergarile regulate sunt o modalitate buna de a va imbunatati viata atat fizic cat si mental.

 

Comunitatea ansamblului rezidential Class Park are la indemana piste de alergare chiar in incinta complexului, insa pentru cei care isi doresc sa inceapa sau sa finalizeze ziua cu o cursa mai lunga este foarte aproape parcul Chindia, a carui lac beneficiaza de o pista de alergare proaspat reabilitata.

Este important sa facem miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi. Miscarea ne sporeste sanatatea fizica si psihica, ne face mai pozitivi si, asa cum spuneam mai sus, ne mentine in forma.

Spor la alergat!